Grand Canyon, South rim – vilken magisk plats

Ännu en gång velade vi fram och tillbaka om vi verkligen skulle sätta av 5 timmar i bil enkel resa för att se Grand Canyon. Till slut bestämde vi att det ändå fick vara värt det. Vi plockade ihop vårt pick och pack och åkte mot Grand Canyon. Redan gick bra och trafiken flöt på över ökenlandskapet som man snällt får roa sig med att titta på i knappa 5 timmar. Öken öken och åter öken, kan ju inte vara speciellt roligt att bo här i Arizona. Om man inte älskar öken vill säga. Vi checkade in på hotellet, tvättade lite tvätt som fick torka i solen innan vi åkte mot självaste Grand Canyon. Resan från hotellet tog 1 timma. En raksträcka norr ut då menar jag en lång raksträcka men det var väldigt lätt att köra. Vi bor på Quality Inn near Grand Canyon som ligger i den lilla staden Williams.

När vi kom fram fick vi betala 30 dollar för att köra in i reservatet, glöm inte pass eller id kort för de ville de se vid incheckningen. Vi körde till Mather Point en utkiksplats som var så vacker, sen strosade vi runt lite i närområdet.

Välkommen till Grand Canyon, visste inte det var djur överallt också. 

Så vackert att bara sitta och titta ut..Så sjukt vackert, helt fantastiskt, helt magiskt och helt underbart. Vilken plats, det går varken att beskriva med ord eller bilder det måste bara upplevas live. Sån känsla att vara där. Så planerar ni en resa till Californien, lägg till en vecka på semestern och åk både till Las Vegas och Grand Canyon. Så värt några extra timmar i bil. Ett minne för livet! 
Vilda djur fanns det gott om också...


Stämning vänner, stämning... Och ni behöver absolut inte vandra hur långt som helst för att få njuta av den totala magin. Vi var där några timmar och sen avslutade vi kvällen med solnedgången. Så otroligt vackert. 
Just south rim där vi var är väldigt populärt, det är även bra de det är fina vägar att gå på. 
Väl värt ett besök!
Kram ❤️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.