Highway 1, Santa Cruz till Morro Bay

Vilken dag, fullproppad med vackra intryck. Nästan så man blir lite mätt på det vackra. Det är så fantastiskt och efter varje liten krök på vägen så välkomnas man av någonting nytt. Vet inte hur jag ska beskriva det men vissa platser är bara magiska. Förutom de underbara platserna är vädret väldigt speciellt, ena stunden drar det in gråa moln andra stunden strålande sol och klarblå himmel.

Här hänger molnen tunga och gråa, otroligt vackert.Molnen täcker halva berget...


Några minuter senare blev det blå himmel, tack för det! 


Så vackert överallt... 
Försökte hitta den där perfekta skylten med perfekta bakgrunden men jag får fortsätta mitt letande tror jag. Vet inte hur jag ska förmedla de vackra vyerna, hoppas ni kan tänka er in i det genom bilderna. 

Här är vårt hem för natten, så mysigt och fint de gjort med alla blommor. Trivs verkligen. 

Ja som sagt, vi har åkt den fantastiska sträckan på Highway 1, idag åkte vi mellan Santa cruze och Morro Bay. Så vi är långt från klara. Vi checkade in på ett sånt mysigt litet motell i Morro Bay. Det heter Best Western El Rancho och ligger precis vid kustremsan. Kan varmt rekommenderas för en övernattning på vägen. 

Här ser ni sträckan vi åkt idag, från Santa cruze som ligger precis ovanför watsonville, (ser att det inte kom med på bilden) till den blåa pricken som är Morro Bay. Vi har alltså åkt allra längst ut med vattnet, den vägen syns inte på karta. 

I morgon drar vi vidare igen, ut på nya äventyr och vad som väntar vet jag inte ännu så det får ni se i morgon. 

Kram och tack för att ni följer vår resa, så otroligt tacksam för det ❤️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.