Huntington Beach

Beachälskare som jag är så njuter jag verkligen på stranden. Jag skulle bara vilja packa ihop havet, stranden, atmosfären, värmen och sanden i en liten påse och ta med allt hem. Så underbart är det. Idag har jag njutit av höga vågor, ljudet av sommaren, solen och värmen. Sett surfarna som tar de där stora vågorna perfekt och sett dimman dragit in över kusten. Den där dimman som så vackert tar stranden till en helt annan dimension. Det är dimman som är så vacker är även otroligt farlig. Livvakterna varnade ständigt idag för att ta sig för långt ut i vattnet då sikten var minimal och vågorna både höga och starka. Många ignorerar dock varningarna men gör inte det vad du än gör. Ha respekt! Havet är otroligt starkt och även om man bara står med vatten upp till knäna är det svårt att hålla emot. 

Dounut on the beach 
Havet är fantastiskt Dimman som ligger över stranden är tät och sikten är minimal på sina håll, vackert men farligt. Vissa stunder är himlen blå, andra stunder täckt av dimma. 

Havet är vackert och en plats jag älskar men det är också väldigt farligt så var försiktig. 

Superkallt är gott i värmen, isbitar är min favorit, du kan äta hur mycket du vill och det är nyttigt! Tumme upp på det. Dessutom lätt att få tag på här i USA ;)

Kram, ses i morgon❤️
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.