Laguna beach & Redondo beach Pier

Los angeles here we come... Då har vi förflyttat oss lite mer norr ut till Los angeles, vi bor lite utanför på ett ställe som heter Torrance. Vi checkade in på ett Holiday inn och fick rum på 12 våningen med en fantastisk utsikt, känner mig nästan lite yr när jag kollar ut genom det stora panoramafönstret. Där miljoner bilar kör förbi. Ingen liten stad det här.

Dagen startade med ett stopp på ett grymt dounut ställe och sedan tog vi ett härligt stopp i den fina lilla staden Laguna beach. Det blev en lunch från Whole foods market som är en superfin matbutik med mycket organic. Vi körde lite sallad och rostbiff vilket var grymt gott och den lite nyttigare linjen. Vill man ha hälsosam mat får man köpa den själv i en lite finare butik som har bra sortiment. 

Efter lunchen blev det sol och bad på stranden. En fin liten strand men det var sjukt mycket folk där, kanske för att det var lördag. Lite trångt blev det då den inte var så stor. Men kan varmt rekommendera den lilla staden, riktigt mysigt. 
Sen var det dags att checka in och ta ett dopp i poolen innan vi begav oss vidare mot Redondo beach pier. Wow säger jag bara, vilken plats. Måste verkligen upplevas. Det var ett myller av människor som var där. Restauranger överallt och mycket skaldjur. Vi kom dit precis vid solnedgången vilket är väldigt vackert att se. Många människor som stod och fiskade ute på piren och en fantastisk stämning. 


Vi avslutade kvällen med en vända till Walmart, vissa butiker är bättre än andra och den här hamnade på den sämre skalan... Fruktavdelningen är i princip obefintlig och när man kollar yoghurthyllan undrar man om alla amerikaner tror det är fett man blir fet av? Jösses, 0% fett i varenda yoghurt men såklart massa tillsatt socker.... Socker i ALLT och bara storpack. Tänkte köpa nåt paket med salta kex men de låg ju 10 paket i ett paket, då hade jag ju fått äta ihjäl mig. 

Nej nu är det sovadax här medan ni i Sverige ska vakna till. 

Kram, ses snart igen, i morgon ska vi utforska lite här i krokarna. Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.