Las Vegas downtown

Igår anlände vi till Las Vegas downtown, gamla Las Vegas eller platsen där allt började. Det är såklart riktigt roligt att se för några timmar men absolut ingen plats jag rekommenderar er att åka till. Vi trivdes bra mycket bättre på "the strip" än här i downtown. Det är verkligen helt sjukt här, på ett helt annat sätt än "the strip" här springer 70-80 åringarna runt och lever loppan. De har säkert varit här i downtown sedan många år tillbaka känns det som. Allt känns sunkigare och äldre om jag säger så. Bjuder på några bilder men som sagt, åk hit några timmar på dagen för att kolla. Kvällarna rekommenderas inte här. Blir rätt stökigt och lite halvskumt här i krokarna.

Hotell "the D" där vi bor, mitt i smeten, helt galet överallt. Ett bra hotell om du vill hit. Trots att vi fick ett rum med en trasig AC första natten. Sov inget då den lät som en traktor... 40 grader ute så den var rätt nödvändig om man säger så. 
Skönt med en pool i alla fall, inte alla hotell här som har det. 
Att bo granne med dunkin dounuts är farligt... 
Sjukt god, Vanilla cream
Och en spännande korv med nån köttförschili, senap och gul lök. Coney Island hot dog heter den och var riktigt god. Finns vid Hotel "the D"

Idag blev det en sväng till Ikea för köttbullar med mos... Sååååå gott! 

Kram i morgon far vi vidare, ses snart❤️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.