Las Vegas

Med temperaturer på över 40 grader på dagarna så blir det inte så mycket rundvandring. Vi checkade helt enkelt in på poolen idag för att stanna där i vår solsäng hela dagen.
Framåt kvällen när temperaturen sjunkit till 39 grader och solen har gått ner kan man sakta men säkert börja röra sig ute igen. Det är varmt och svettigt men med några flaskor isvatten funkar det ändå bra att strosa runt här på gatan. 


Så sjukt häftiga grejer de byggt upp. Innan jag kom hit trodde jag att man enkelt sprang över den där gatan som är själva huvudgatan på nån kvart eller så men när man knatat 1 1/2 timma åt ena hållet och inser att det är minst det dubbla för att klara av hela gatan, ja, då är det en väldigt lång gata. I morgon tar vi bilen halva vägen och fortsätter vårt knatande längs den fantastiska gatan kallad "the strip". Alltså det är verkligen en cool stad det här och då har vi inte sett allt.

Paris...
Vattenkonsert, ni som följer mig på instagram victorias_provkok har fått se en snutt av konserten där.
Lägg märke till månen...

Alltså allt är helt galet här och folk verkar spendera pengar på massa konstigheter.
Coca Cola har en hel butik, som är grymt stor, där folk ger massor av pengar för att göra reklam för dem... Hur har de lyckats med det? 

Nä nu är det faktiskt dags att sova är sjukt trött efter dagen. 

Kram, ses❤️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.