Long Beach och Chipottle

Välkommen till Long Beach, en plats som blivit en av våra favoriter här i Californien. Det är så fint här, stränderna är helt fantastiska och det är inte alls lika upptrissat som många andra platser runt Los angeles området. Från Long Beach och söder ut finns fina breda sandstränder där du slipper trängsel. Så härligt och jag trivs som fisken här. Dock blåser det rätt mycket vid kusten i Californien har vi märkt, en ständig fläkt som är på hela tiden, det är bara skönt när det är varmt men kan tänka mig att det blir lite jobbigt när det är kyligare här. Vågorna är också rätt höga och starka, perfekt för surfare inte lika perfekt för den som vill flyta runt på en luftmadrass dagen lång. Man kommer rätt snabbt upp på land kan jag gissa.Det är så mycket fina hus längs stranden, du hittar inga hotell här utan bostadshus. 

Ser lite jobbigt ut med det parasollet men skamm den som ger sig. 


Dagens tips får bli de underbara stränderna från Long beach och söderut. 

Som matbloggare måste jag också tipsa om Chipottle som är en grymt god mexikansk snabbmatskedja. Alltså de smakerna är så underbara. Du väljer själv om du vill ha en tallrik (bowl), taco, burrito eller sallad. Sedan bestämmer du vilken fyllning du vill ha i. Jag brukar välja brunt ris, svarta bönor, stekta grönsaker, pulled beef, tomatsalsa, majs, sallad, 2 olika såser och ost. Det här måste du bara äta om du är i USA. Tror bara det finns här än så länge. Konstigt nog då det är bra och nyttig snabbmat. 

Som sagt, dagen har spenderats på stranden och efter stranden blev det lite häng vid poolen på hotellet. Just nu bor vi på Best Western of Long Beach, vi hoppas på att få stanna här en natt till, det är nämligen fullbokat men de skulle boka in oss om det blev någon avbokning. Hoppas, hoppas!! Hotellet bjuder även på varma cookies på eftermiddagen/kvällen och de är såå goda. 


Hörs i morgon och då får vi se vart vi är någonstans. 

Kram och tack för att du följer vår resa, när vi är hemma igen lovar jag att bjuda på massa god mat, fika och förhoppningsvis lite hälsosam mat, jag skulle verkligen behöva det i alla fall. Förstår inte allt socker här, men det skulle jag kunna skriva en bok om så det tar vi vid annat tillfälle. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.