Mammoth Lakes

Från fullt ös i Las Vegas till lugnet i den lilla skidbyn Mammoth Lakes. Vägen hit var fantastiskt fin men den tog tid att köra. Jag ville ladda upp med frukt innan vi åkte men en viss annan person tyckte inte det behövdes... Nähänä, vem tror ni fick rätt? Efter en rätt osund och klen frukost som bestod av en apelsin och en dunkin dounut, så körde vi ut på riktiga "in the middle of nowhere" vägar. 5 timmar mitt i ingenstans, jag lovar. När vi kom till death valley fick vi tag på en liten kiosk där vi kunde köpa oss lite chips. Ingen frukt där inte, fick vara glad att se folk.

Frukosten, fruktansvärt goda dounuts men inte det minsta nyttiga alls. 

Alltså dessa vägar är otroligt vackra.

Nästan helt tomma på bilar dessutom. 


Kossan som går helt fritt, inga stängsel här inte. 
Ibland helt öken och ibland träd. 


Ett tips om du ska åka mellan Las Vegas och Mammoth Lake, ta med frukt och se till att ha bilen fulltankad för det finns inget längs vägen. Men det är otroligt vackert. 

Lyckan var total när vi nästan var framme vid hotellet och fick tag på en banan.


Väl framme på hotellet i Mammoth Lake fick vi en chock. Från högljudda Las Vegas till en liten skidort som var så otroligt mysig och fin. Vi gick en runda och kollade in några restauranger och bestämde oss för en hamburgare med sallad. Den var så otroligt god, verkligen den bästa jag någonsin ätit. I'm in heaven! Godaste burgaren jag någonsin ätit, dagens lunch dessutom. 

Vi avrundade dagen med en promenad till Vons för att handla frukt inför morgondagen;) och sen blev det spakväll för vår del. Kan verkligen rekommendera Mammoth lake om ni vill bo fint nära Yosemite Nationalpark. Vi bor på Quality Inn. 

Vid röda nålen bor vi nu i Mammoth Lake, i morgon bär det av till Yosemite för att kolla in nationalparken. 

Kram kram ses i morgon ❤️ Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.