Oceanside

Med vinden i håret och lite grådassiga moln har vi spenderat dagen i Oceanside. Vilken plats, sån stämning, synd att det inte går att fånga på bild. Jag har i alla fall gjort tappra försök att fånga min bild av Oceanside men som sagt, stämningen, ljudet av vågorna, folket som står på piren och fiskar,  musiken som ljuder från gatmusikanterna, palmerna som svajar och solen som går ner. Fantastiskt vackert. 

Middagen idag blev på Ruby's, ett äkta amerikanskt hamburgerhak. Ruby's i Oceanside ligger längst ut på piren och vi fick fantastik utsikt över havet. Riktigt goda burgare och ett plus i kanten för inredningen och de stilfulla servitriserna. Väl värt ett besök men ta besöket ute på en pir, sån stämning. 


Breda fina sandstränder även här. 

Dessa pirer alltså, så vackra och ståtliga. 

Bordsbokning på Ruby's, många som vill ha plats.


Cheeseburgare till Fredde

Och Sliders till mig, hur mycket mat som helst så man kan lätt dela en portion Sliders om man inte är allt för hungrig.

Solnedgång över Oceanside så nu har väl solen vandrat vidare till svenska sidan.


Kolla in den piren... 


Fiskare som står på bryggan finns det gott om, här skulle pappa trivas;)

Ett litet stopp i Oceanside kan verkligen rekommenderas om du har vägarna förbi. Det räcker absolut med en dag här så själva platsen inte är så stor. På torsdagar är det marknad här, jag trodde det var torsdag i dag och hade ställt in mig på en mysig marknad både på morgonen och kvällen, tills jag insåg att det faktiskt var fredag. Typiskt, vilken besvikelse det blev. Får sikta in mig på nån annan marknad snart. 


Vid nummer (1) piren, höll vi till stora delar av dagen med undantag för lite promenader och vistelse på hotellet. Denna gång bor vi på Best Western Oceanside Inn, ett bra hotell med pool och bubbelpool, det ligger vid blåa pricken på kartan. 

I morgon åker vi vidare lite längre upp landet så håll utkik på vart vi hamnar då. 

Hoppas du gillar att följa min resa genom Californien. Jag håller tummarna för att jag kan tipsa dig om lite spännande resemål och sevärda ting häromkring. 

Kram kram ❤️


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.