Painted Ladies – Twin peaks – Highway 1

Nu har vår roadtrip mellan San francisco och Los angeles startat. Vi ska helt enkelt åka den vackra vägen Highway 1 från SF till LA och vi har redan nu upplevt några mil av den fantastiska vägen. Sträckan vi åkte idag var San francisco - Santa Cruz, vi valde dock att köra en bit in och bo i Sunnyvale då vädret vid kusten här uppe är rätt kyligt, tror det var runt 17 grader. Men bara några mil in i landet får du 30 grader. Så vi checkade in på ett hotell med en riktigt fin pool istället för att hacka tänderna vid havet. I morgon dock får vi nog hacka lite tänder för då har vi bokat ett hotell vid havet. Lite längre söderut men tror inte vi kommer till nån värmebölja riktigt än.

Så vackra vyer 


Highway1Innan vi startade färden i morse passade vi på att besöka Painted Ladies, husen är kända från Huset fullt läste jag och de är väldigt populär att fotografera, massa folk hela tiden. Stackars krakar som bor där. Vackra är de i alla fall men det finns väldigt många vackra hus i San francisco. 


Efter det körde vi till den näst högsta punkten i San francisco nämligen Twin peaks. Jösses vilken utsikt man får därifrån. Väl värt ett besök om du vill få en helhetsbild över staden. 


Twin peaks, fast jag står på den ena kullen, dock finns det ju en till kulle fast inte riktigt lika hög...


Blåser rätt bra här så en tröja är att rekommendera om det är lite kyligare. 
Utsikt över staden 

De långa gatorna är fantastiska... 


Längs vägen Highway1 finns många som säljer frukt och bär. Vi valde att köra in till ett ställe där de hade självplock på jordgubbar. Jösses vilka jordgubbar säger jag bara. Sååå goda, måste ni göra om ni gillar jordgubbar. Ja, jag ÄLSKAR jordgubbar:)


Väl framme på hotellet Domain Hotel i Sunnyvale blev det sol och bad. Så skönt med lite värme efter ett kyligt men vackert San francisco. 


Blev bjuden på varm cookies med mjölk, de visste verkligen vad jag behövde.

I morgon åker vi vidare längs kusten till nästa stopp som blir Morro Bay. 

Kram ❤️Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.