Poolhäng dagen lång

Vad händer, vad händer... Idag för första gången på en månad har vi bara slappat vid poolen. Ja vi har varit i väg och handlat lite mat men inte så mycket mer. Kan verkligen rekommendera att gå in i nån av alla de fina matbutikerna de har här nere. Kolla in delidisken, skaldjur och färdigmatsdelen. Det finns så mycket gott att välja på i nästan alla butiker. Det går dessutom nästan snabbare än att ställa sig i de långa hamburgerköerna där kön ringlar lång. Köp lite plastbestick och tallrikar och du får godaste middagen på ett kick. Idag köpte vi räkor, krabba, rostbiff, rökt skinka, summer slaw, potatissallad, krabbröra och ostfrallor. Ska bli grymt gott. Vi köpte även jordgubbar med grädde och dounuts till dessert men det åt vi innan middagen...

Riktigt härligt att ha poolen för sig själv, några timmar senare blev det total invation i poolen men den upphörde snabbt och nu är det lugnt igen. 

Idag har vi pendlat mellan solstol, bubbelbad och pool. Jobbigt ibland!

Sockermunk till fikat, här säljs det munkar i varje hörn. Goda är de också på de flesta ställen. 
Jordgubbar med grädde, färdigspritsat och klart för servering. Dock var grädden ingen vanlig grädde utan nån lite konstig variant. Man är bortskämd i Sverige med goda gubbar och vispgrädde. 

Ja idag får dagens tips bil "handla lunch och middag i matbutikerna" finns så mycket gott och du kan själv välja hur mycket och exakt vad du vill ha. De är ofta vänliga så du får smaka på maten om du är osäker på vad du vill ha. 

Kram kram, förhoppningsvis händer lite mer spännande saker i morgon men en paus behövs ibland.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.