San francisco – Golden gate bridge – båttur

Att starta dagen med en simtur i poolen är aldrig fel... Och att sedan svänga in til pirerna i San francisco för att ta en härlig båttur på 1 1/2 timma är inte heller så pjåkigt. En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan San francisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden.

Lunch blev burgare

Fängelset ute på ön
Galet mycket fiskmåsar finns det... 

Vid pier 43 kan du köpa dig en båtbiljett som tar dig runt Alcatraz fängelset som ligger ute på en ö, den tar dig under Golden gate bridge och över till andra sidan flr att köra under den andra bron Bay bridge. En fantastiskt vacker upplevelse för 38dollar per person. Väl värt det och ett stort plus i kanten var att man bara gick dit och köpte biljetten utan en massa väntetid. 

Vår båt på ingång.. 

Utsikt från båten över San francisco 

Golden gate bridge 

Golden gate bridge lite underifrån, mäktigt att åka under. 

Vi fick även se valar på vår tripp men de kunde jag inte fota tyvärr. De är snabba de rackarna.Högsta byggnaden är den spetsiga byggnaden. 

Den andra bron Bay bridge och utsikt över stan. Vackert.

Pier 39 utifrån båte

När vi klev av båten vinglade hela värden, jösses jag höll på att vingla omkull. Vi tog oss i alla fall några meter till Fisherman's 
Wharf för att köpa en gudomligt god lobster roll, olala säger jag bara, så sjukt gott. Efter lite mat blev det Pier 39 för att kolla in lite butiker och även köpa oss lite mini dounuts som var helt varma och fantastiskt goda.


Jag är i mathimlen kan jag säga, så mycket gott det finns här. 

I morgon checkar vi in på ett hotell på union square och rekar vidare inne i stan. Häng gärna med❤️ kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.