Williams och Bearizona

Av en ren slump hamnade vi i den lilla fina staden/byn Williams i Arizona. Det kändes som att checka in mitt i ingenstans men när vi väl började utforska Williams visade det sig vara en helamerikansk liten stad. Så otroligt mysig och det mesta i den lilla staden handlade om den kända vägen road 66. Vi strosade runt i staden och andades in atmosfären för här kan du verkligen njuta.
Lunchen blev en så sjukt god amerikansk pizza från Pizza Factory i Williams så är du i krokarna, ta en pizza där, lova! Vi valde en "road 66 special" finns inga ord för hur god den var. Vi upptäckte precis att Pizza factory finns på massa ställen i USA så det lär bli fler. Hoppas de är lika goda. 
I Williams finns även Bearizona, en park med vilda djur som lever i Arizona. Det är inte en vanlig djurpark utan mer som en inhängnad skog som du åker igenom med din bil. Djuren får leva i sin miljö som de är vana vid. Riktigt coolt, speciellt att träffa på de stora "Black bear" varningen man fick innan man åkte in var följande, stanna inte bilen utan kör sakta hela tiden annars kan björnarna hoppa upp på bilen. Ha dörrarna låsta och rutorna uppvevade björnarna är väldigt aktiva idag... Vi klarade oss helskinnade och det var riktigt kul att se. Det fanns även lite andra djur som knata runt där. Vem traskar där då... 


Björnarna var riktigt stora...

Björnen sover, björnen sover... Hon som sa de var så aktiva idag.Känns tryggt

Men hur söt får man bli, kolla in den bakre stora björntassen. Vargarna var rätt trötta...

Det fanns även en del där man fick gå runt lite själv, kolla in i lite butiker och kolla smådjur. 
Sammanfattningsvis, riktigt häftigt att få åka runt med bilen och kolla in björnarna mm, så är ni här i Williams så tycker jag absolut det är värt de 20 dollar per person som det kostar att gå in. 

Är ni påväg till Grand Canyon är Williams perfekta stoppet. Bo här en natt och ta bilen 1 timma till Grand Canyon. Och glöm inte att samtidigt upptäcka Williams. Även det ett minne för livet och så amerikanskt.

Kram Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.