Chokladgranola

Fullspäckad dag som startade med en härlig springrunda för att sedan ta mig in till stan för lunch med fina vänner på Pinchos. Efter det bar det av på bröllop och väl hemma tog jag tag i att städa förrådet. Ni vet sånna platser man drar sig för att städa så det var välbehövligt.  Woohoo ibland hinner man med mycket på en dag.
Jag har även hunnit med att göra en Chokladgranola som vi åt till frukost i morse. Jag brukar göra egen granola, tycker det blir godast med det var första gången jag gjorde med chokladsmak. Riktigt fint blev det så testa.
Chokladgranola: 
5 dl havregryn
1/2 dl chiafrön
1 dl linfrön
1 dl solroskärnor
1 dl kokos
1 dl hackade jordnötter
1 dl hackade mandlar
1 dl russin
2 msk flytande honung
2 msk kakao
1 dl vatten
1 msk naturell olja
Gör så här: 
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Blada honung, kakao, vatten och olja i en liten skål. Rör sedan ihop allt och fördela granolan på en plåt med bakplåtspapper.
Sätt in i ugnen ca 25min på 175 grader.
Håll koll på granolan så den inte bränns, rör om i den med jämna mellanrum. Mot slutet går det fort att bränna den så håll koll.
Låt svalna och servera med tex yoghurt eller fil.
Grymt gott och så enkelt!
Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.