Du behöver:
3 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
1 dl vetemjöl
Fyllning:
150g smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
Gör så här:
Vispa ägg och strösocker vitt och fluffigt med en elvisp. Sikta sedan ner mjöl, kakao och bakpulver. Vänd runt försiktigt tills allt blandats väl.
Lägg ett bakplåtspapper i en plåt med höga kanter. Bred ut smeten jämt.
Sätt in i ugnen ca 5 minuter på 250 grader. Skälp upp kakan på ett bakplåtspapper med strösocker och lossa pappret försiktigt. Lägg på en trasa med kallt vatten så går det enklare.
Låt svalna helt.
Vispa smör, florsocker och vaniljsocker fluffigt med en elvisp. Tillsätt äggulan.
Vispa så allt blandas.
Bred försiktigt ut fyllningen på rulltårtan och rulla ihop.
Ställ in i frysen 15 minuter för att kunna skiva en bättre.
Njut av en grymt god och enkel kaka.