Torsk i ugn med tomatsås
Ojojoj, blev väckt i morse vid 6.15 av att telefonen ringer, man hinner tänka mycket innan man hinner svara… Vem är det här, har jag försovit mig, vad är klockan…. Man hinner se folk som står och knackar på utanför på jobbet och inte kommer in… Ja allt möjligt! Men det var bara kollegan som startat larmet o inte fick av det;) så jag får mig en liten springtur till jobbet;)
Pigg blev jag på direkten i alla fall;)
Sen rulla dagen på med jobb…
Väl hemma fick jag tid till att färga håret… Kände att jag var så illa tvungen när en 4 årig tjej på jobbet undrar varför jag har både svart och vitt hår;) så illa hoppas jag inte att det var, men barn är ju så ärliga;)
Sen blev det så klart MAT!!!
en Supergod fisk i ugn som jag hittade på www.linneasskafferi.se tackar 😉 jättegott och så enkelt!!!!!
600-800g torsk (färsk)
1 burk hela konserverade körsbärstomater (från Mutti)
3 dl vispgrädde
1/2 purjolök (skivad)
1/3 burk syltlök + 1 msk spad
1 tsk paprika pulver
1 msk dill
Några stänk worcestersås
Salt
Svartpeppar
Lägg torsken i en ugnsfast form, salta något.
Blanda tomater och grädde i en bunke.
Tillsätt strimlad purjolök, syltlök, spad, paprikapulver och hackad dill.
Smaka av med worcestersås, salt och peppar.
Häll blandningen över fisken (all fisk ska vara täckt).
Sätt in i ugnen på 200grader ca 20 minuter eller tills fisken är klar rakt igenom. Servera med potatismos eller potatis.
Riktigt, riktigt gott, skulle kunna kalla det supergott;)
Ha en trevlig kväll