3 Comments

 1. Eva

  Hej

  Älskar din matblogg.. Läser den och använt en hel del recept.. *ler* Men min undran är nu.. Om du tycker inte det gav så mycket smak så kan man kanske prova att ha i feta och soltorkade tomater utöver och använda bara creme fraiche? Ska zuccinin steka med eller bara mjukna till av värmen i röran efter den stekts?
  Ursäkta lite dumma frågor men är inte den mest vana kocken..

  Tack och fortsätt så här..

  Eva

 2. Hej Eva!
  Kul att du gillar min blogg;) ja självklart kan man ha i fetaost och soltorkade tomater och vanlig Creme fraîche eller enbart grädde… Var lite nyfiken hur den smaka, annars brukar jag för det mesta använda rena råvaror;)
  Zucchinin blandade jag bara ner i färsen utan att bryna på den och det blev jättebra…
  Ha en fin kväll, roligt att du skrev en liten kommentar, alltid lika uppskattat;)
  Kramar Victoria

 3. Eva

  Jag gjorde din kladdkaka idag.. Den var inne 30 min men jag lät bara den svalna inte kallna så den rann lite för mycket inuti.. Testar igen med längre tid.. Men jag lade noblesse på istället för täcket.. Inte lika snyggt smält men ganska gott det med *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.