Gokväll eller natt… Ser att klockan sprungit iväg och blivit mycket! Idag blev det hindersmässan och iskalla tår, men visst ska man frysa lite när man går på marknad på vintern, det hör liksom till!
Sen blev det lite god mat och Chicago, ja kortspelet Chicago.
Här kommer den goda middagen som Karla och Joel gjorde igår.
Det blev såå gott så detta måste ni prova! Nu är receptet på engelska men vill ni ha hjälp med något kan ni fråga mig.
Till denna underbart goda kyckling serverades ett riktigt gott potatismos med vitlök. Testa detta mina vänner och ni kommer inte bli besvikna.
Om ni inte orkar göra grillade paprikor själva så finns det att köpa på burk, men det är viktigt att paprikorna inte har något skal kvar!!
Måtten som är angivna är ca mått då inga dl mått är använda utan koppar. Men prova er fram.
Till 4 personer behöver du följande:
4 chicken filet
2 red paprikas
3 garlic pieces
1 lime juice
4 table spoons balsamic vinegar
1 1/2 dl olive oil
3 table spoons of canola oil
1 shallot
1 filedelfia cheese with basil
1 1/2 dl cream
Salt
Pepper
2- 2 1/2 dl white dry wine
Grill the paprikas in a pan with the canola oil until they are all colored in the skin, then put them in a bag so the humidity is helping to make it easier to take away the skin.
Then cut the grilled paprikas already cleaned in slices and put them in a bowl with the olive oil garlic, lime, balsamic vinegar, shallot, salt and pepper.
Open the chicken filets by the middle and spread some filedelfia inside then filed them with the marinated paprikas then add salt and pepper and put them in a pan with canola oil until they are almost cooked.
Then Put them In a plate and in the same pan add the white wine, let evaporate 1/3 of the liquid and then add 3 tablespoons of filedelfia cheese, cream and mixed until you get a sauce consitance then add salt and pepper.
Then finish cooking the chicken filets inside the sauce and served.
Mashed potatoes
6 potatoes
2 garlic pieces
Ca 1 1/2 dl olive oil
Ca 2 dl cream
Salt
Pepper
Take the skin from the potatoes and boil them until very soft.
Then in a small casserole put the olive oil and reheat it a little with the chopped garlic and add it to the cooked potatoes and mash with a fork adding the milk. Then finish with salt and pepper.
Ha nu en riktigt god natt så ses vi i morgon!
Kram