12 Comments

 1. Birgitta

  Hej ! nu ska jag prova ditt recept på lasagne så jag hoppas resten av familjen blir nöjda också. det jag skulle behöva veta vilken våning den ska stå i ugnen?
  mvh Birgitta

 2. Johanna

  Köttfärsröran blev väldigt stark, inte så barnvänlig.. kanske för att jag tog det jag hade hemma, sweet chili sås?

  Mvh Johanna

  • victoriasprovkök

   Ja det beror nog på att du tog sweet chilisås. Jag använder vanlig chilisås så då blir den inte stark alls.

 3. Anders högwall

  Jag o min fru skulle göra lasagne tyckte den va lite smaklös hon gick o kolla tv så jag la i lite saltgurka o lite kryddor den googla ja ditt resept det blev gör gott tog ner på lite för jag kryddat själv men din bas va kanon frugan sa bästa hon ätit👍👍😁👍👍

 4. Alexandra

  Tack för ett toppenbra recept, det blev krämigt och smakrikt! Slukades upp av alla i familjen på nolltid. Hade även i lite aubergine i småbitar i köttfärssåsen.

  • victoriaadmin

   Oj, du tänker att du bara sätter in den i ugnen. Inte testat men kanske bättre att lägga ihop den samma dag. Alltså göra klart ostsås, köttfärssås och sen lägga ihop innan ugnen. Jag hade nog kanske värmt på allt innan också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.