Det har varit mycket jobb denna helg med candymail.se därför har matlagningen kommit lite i skymundan men nu är jag back in business igen. Så nu kommer matlagningen och bloggen funka som vanligt!
Så kul att se att intresset för Candymail.seblev så stort på en gång och TACK alla som visat sitt stöd och intresse, det värmer verkligen!
Ni som ännu inte gillat candymail.se på facebook kan ju givetvis göra det nu, då missar ni ingen kommande information:)
Gilla kan ni även göra via hemsidan:)
Missa inte att ni just nu får 10 % rabatt på hela sortimentet i vår webbshop!
Nu över till lite mat, jag fick tipset på dessa fyllda paprikor från en kollega och gissa om de blev goda.
Vita långsmala paprikor
Olivolja
Flingsalt
Fetaost
Röd chili
Dela paprikorna på längden och kärna ur.
Blanda ihop finsmulad fetaost med lite olivolja och flingsalt.
Tryck ner fetaoströran i paprikorna och sätt in i ugnen på 225 grader tills osten smält och paprikorna mjuknat något.
Finhacka sedan röd chili och strö över för lite extra piff.
Supergott och väldigt enkelt, jag serverade det som en del av vårt lördagsplock.
Kramar från mig!!
Carina
Såg smaskigt ut!!
Ann
Bra tips som plockmat :)!Låter gott!