34 Comments

 1. Nettan

  Din mat du lagar är jättegod, har faktiskt testat jättemånga av dina recept eftersom de är så enkla!

  Tack för god mat!
  Kram Nettan

 2. Anonym

  om jag skulle vinna. skulle jag vilja sända ett paket till min fina mamma. hon ställer alltid upp och finns till hand.
  Och Vicky, du och Fredrik har verkligen gjort något bra med att starta Candymail. Har använt det några gånger. Alla har verkligen blivit glada. kram och tack Caroline K

 3. Hej, va kul att jag "hittade" tillbaks hit just idag 🙂 Det var ett tag sen sist. Du är flitig med inlägg!

  Hoppas nu på lite godistur, gottegris som jag är.

  Kram SarasDelikatesser

 4. Elin

  Hittade in på din blogg alldeles precis och när det finns ett inlägg om godis allra överst bara måste man ju kommentera 🙂 Kikade runt lite och receptet på cheesecake med lime, kokos och choklad verkar ju underbart. Ska jag testa på fredag när vännerna kommer på middag. Ha det fint! Kram Elin

 5. Monika Gustavsson

  Vad snällt att lotta ut dessa fina paket! Jag önskar verkligen vinna och ge min äldsta dotter som ligger nerbäddad med feber och ont i bihålorna. Det är alltid jobbigt att se sina barn må dåligt. Tack för en fin blogg!

  vh
  Monika
  utsikten79@telia.com

 6. Hej =) Hittade precis till din härliga blogg. Vilken tur, nu sparar jag dig och kommer igen och igen och igen *hihi* Och vem blir inte glad för lite gott på posten <3 Det är kärlek det! Kram och ha en toppen dag!

 7. Anonym

  Hej Jag följer alltid din blogg väldigt inspirerande tycker jag, min mamma är nyopererad i sin fot detta är kanske något jag skulle fundera på för att glädja henne med. Tack för en kanon blogg

 8. Ingrid

  Följer en del matbloggar o så även din förstås, du inspirerar mig lite extra med uppdat.ofta, enkla o roliga recept o dessutom gör jag med en "egen liten twist" då jag älskar att kreera i köket. Iaf.vore det såååå roligt att få vinna då båda våra barn nu flyttat ut, jag skulle direkt skicka vidare paketet till "gotte-grisen" av dom så jag hoppas o önskar av hela mitt hjärta att jag får chansen att göra det 🙂 Kram o tack igen för all inspiration!

 9. Vore kul att vinna ettcandymail som skulle bli en present till mig själv nu när jag är nybliven trebarnsmor, mitt godissug är dessutom enormt nu när jag ammar :-), sedan delar jag givetvis med mig till övriga familjen, det är inte så lätt för storebröderna på 2 och 4 år nu när det fått konkurrans från en lillebror

 10. Annika

  Blev tipsad om din blogg, och den är ju jätte bra!! Klart man skulle bli glad att få ett candymail att skicka till någon som behöver få lite pepp!! Kram Annika

 11. Anonym

  SKulle skicka godis till min mor som för 4:e gången opererat en höft (inte för att hon har mer än två :-)) Hon behöver lite extra uppmuntran på vägen tillbaka.

  Åsa / Teasa

 12. Först och främst vill jag tacka dig för dina kommentarer på min blogg. Sånt är alltid jättekul. Om jag skulle vinna så skulle jag skicka en candymail full med lakrits till min son för att pigga upp honom lite då han e lite deppig.

  Många kramar från Nadja

 13. Lovisa

  Har nyligen hittat din blogg o hittat många spännade recept jag ska prova på 🙂
  Lite godis skulle va gott 🙂 rolig idé med candymail.

 14. Anonym

  Jaaaaag vill gärna att min mor får ett pga att jag har fått diabets oc häter inte godis längre men vill gärna att hon ska få nåt gott
  Tack för en fin blogg / Annika i örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.