16 Comments

  • Kul att höra att du frestas varje gång och det är det som är meningen;);)
   Ha en riktigt fin kväll, du kan baka lite gott och ge bort det brukar jag göra för vi kan omöjligt äta upp allt själva:)
   Kram kram

  • Jag är lite kluven med det där att längta till julen. Jag gillar julen och tycker den är jättemysig men samtidigt vill jag inte att tiden ska rusa fram heller… Men lite julegott funkar ju alltid:)
   Kram

 1. Saffran är så otroligt gott (i lagom mängd) att smaksätta desserter med. Har blivit bjuden på saffranspannacotta som jag minns var mycket god. Låter dessutom ännu godare med pepparkakskräm på toppen!
  Saffransparfait toppad med kanderade hackade nötter är också yummie.

 2. Oh, vad gott med saffran och pepparkakssmak! Nu börjar man längta till julen!
  Tack tack för din kommentar inne hos mig! 🙂
  Ska nu kika runt hos dig lite!
  Ha en fin dag!
  kram
  //Lana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.