24 Comments

  1. Hej. tack för din fina kommentar! din sida ser onekligen intressant ut måste jag säga. Ska kolla in aaaallt, med risken för att gå direkt till kylskåpet 😉 jag länkar dig hos mig så jag lätt kan kika in hos dig.
    /mia

  2. E-L

    Det låter supergott! Det måste testas! Du undrade och funderade på köksbord… Våra grannar har gjort ett jättesnyggt bord. Vet ju inte alls vilken stil ni har men det är en ide iaf 🙂 dom har köpt en skiva i ask (för att det är askgolv) och slipat och vaxat den Lr oljat. Sen har dom köpt två svarta bockar till ben som jag tror är beställda från hey. Det blev jättesnyggt! 3 pers på varje sida kan man sitta. Om det verkar intressant kan du säkert få bild och mer info. /Emma-Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.