14 Comments

 1. Ser jättegott ut! Bra med tips på nya mellanmål. Det blir lätt en macka för mig annars…

  Jag vågar dock aldrig köpa mango för jag vet inte hur de ska kännas. Avokado däremot är jag expert på. Är det något liknande som de ska kännas?
  Jag får ge mig ut i det okända och prova helt enkelt, det gäller ju att spränga gränser haha 😀
  Kram Malin

  • Kul att du gillar mellanmålstipset;) mangon ska enligt mig vara lagom mjuk, den ska gå att trycka ihop lite men den får inte skrumpna i skalet. Jag fick lära mig av en dam jag träffa på i en butik att mangon inte ska ha så mycket bruna fläckar, för då är de inte bra. Sen skulle man ta de som var mest röda för de blir visst röda när de får solljus och blir godare då. Jag köper alltså en mango som är mycket röd och gul och är fläckfri, sen låter jag den ligga och mogna hemma tills den blivit lagom mjuk;)
   Ja det blev en lång förklaring. Testa dig fram för mango är ju underbart!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.