6 Comments

 1. Åh den här måste jag verkligen testa!

  Jag vill också träna. Har en suuuperseg förkylning som inte vill ge med sig. Är inte supersjuk men känner mig inte redo för träning. Det blir löpning till att börja med, sen är jag sugen att testa Zumba :-).

  Kram Malin

 2. Jag har gått över från timslånga gym-pass och löppass till mer hanterbara 30-40min per gång, av mer högintensiv träning. Man får till och med bättre resultat av det, och sannolikheten är större att man orkar genomföra sin planerade träning om det inte behöver kännas som att det kommer ta EVIGHETER innan man är hemma igen:D I dagsläget tränar jag 3-4ggr per vecka, funkar bra. Tricket är att aldrig sluta HELT, när man har en slöperiod ska man ändå träna iallafall en gång per vecka så man aldrig kommer helt ur slag…

  • Ja det får ju inte bli tråkigt att träna… Jag försöker också träna hela tiden och inte vila för länge, dock jobbigt när man blir sjuk och måste vila. Ha en fin dag och tack för dina tips:)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.