Vart tog sommaren vägen? Dagen har spenderats i Karlslund med jobbet, en riktigt höjdardag trots regn och rusk. Men nu får gärna sommaren komma tillbaka och i morgon hoppas vi på fint väder då det ska bli lite ponnyridning 🙂
Kvällens middag blev nåt så smarrigt som högrevshamburgare. På Citygross i Örebro har de börjat mala högrev till färs vilket jag tyckte var en strålande idé och riktigt gott blev det. Vet att många maler sin egen högrevsfärs men jag har ingen köttkvarn hemma så därför var det toppen att Citygross börjat mala;)
Till den goda burgaren gjorde jag även lite hemmagjord dressing… Mmm.
Du behöver:
Högrevsfärs
Salt
Peppar
Hamburgerdressing:
1 dl majonnäs
1 dl crème fraîche
1/2 dl bostongurka
3 msk chilisås
Salt
Vitpeppar
Gör så här:
Kavla ut färsen mellan två plastfolieark, stansa ut lagom stora burgare med hjälp av tex en rund skål.
Stek burgarna och låt dem vila några minuter på en tallrik.
Blanda allt till dressingen.
Fyll hamburgerbröden med sallad, tomat, gurka, ost, lök, ketchup, senap, dressing och burgare.
Njut av en god middag:)
Ha en finfin kväll!
Kram
Hovkonditorn
Dressingen låter mycket god och passar bra till hamburgare! Ha en fin dag, kram!
victoriasprovkök
Ja den blev riktigt lyckad!
Kram på dig