Det blir mest bad och sol här på ön, så härligt, jag njuter varje stund här nere… Igår åt vi lite plock hemma på altanen, det blev lite gott från marknaden och från butiken rakt över gatan. Kan tipsa er om den grekiska hårdosten graviera som är riktigt god med lite ringlad honung över.
Goda kokta majskolvar |
Mmmmm |
Till plocktallriken behövs:
Fetaost
Graviera (toppad med honung)
Cocktailtomater (halverade)
Vattenmelon
Majskolvar (kokta i saltvatten ca 10 minuter, smöra och salta innan servering)
Lovar, man blir mätt och otroligt nöjd efter den här maten:) love it!
Ha nu en riktigt härlig dag!
Fetaost
Graviera (toppad med honung)
Cocktailtomater (halverade)
Vattenmelon
Majskolvar (kokta i saltvatten ca 10 minuter, smöra och salta innan servering)
Lovar, man blir mätt och otroligt nöjd efter den här maten:) love it!
Ha nu en riktigt härlig dag!
Fantastisk fint här på Kreta och det doftar underbart av alla blommor<3
Ses snart igen, vill du ha lite bilduppdatering så finns Victorias Provkök på instagram, victorias_provkok
Kram<3
Hovkonditorn
En perfekt semester med andra ord! Njut vännen, kram!
victoriasprovkök
Tack fina du:)
Kram