Gokväll i stugan!
Hoppas allt är fint, vilken dag vi haft i Örebro,stålande sol och riktigt varmt! Bäst att njuta av varje minut!
Tänkte tipsa om finfina rödbetschips som ni måste testa, riktigt gott.
Du behöver:
Rödbetor (skalade och tunnskivade)
Olivolja eller annan olja
Flingsalt
Gör så här:
Värm ugnen till 180°. Skala rödbetorna och skiva dem tunt med tex en mandomen eller osthyvel. Bred ut skivorna på en plåt med bakplåtspapper, de ska inte överlappa varandra. Pensla varje sida med lite olivolja och strö över flingsalt. Inte för mycket salt bara… Grädda chipsen i ugnen i ca 8 minuter på varje sida. Chipsen ska bli knapriga men får inte brännas, kolla noga mot slutet för det går fort när de väl börjar bli klara. Låt chipsen svalna någon minut på plåten. Chipsen ska vara krispiga och de är supergoda;)
Marie
Men ohh så gott jag som älskar rödbetor, mumms
Hoppas att allt är bra, =D
Kramar
Svetlana Driagina
Åh, vad gott! Det måste jag testa! 🙂
Ha en fin dag!
Kram kram
//Lana