Torsdag kväll och i morgon är det HAPPY FRIDAY, underbart!! I morgon ska det bakas lite och fixas till lite här hemma för på lördag får vi lite besök, så kul att greja!
Som vanligt är helgen efterlängtad så skönt det ska bli att få sova lite längre än till 5.35 på morgonen!
Idag testade jag att göra lite tunnbrödschips och det var ju sjukt gott, antingen äter du dem som de är eller så dippar du i nåt gott!
Du behöver:
Tunnbröd
Olivolja
Flingsalt
Gör så här:
Dela bröden i lagom stora bitar med en kniv.
Pensla på olivolja och smula över flingsalt.
Lägg in i ugnen, jag hade mina på galler. Låt det vara inne några minuter på varje sida på 225 grader. Kolla hela tiden så de inte bränns, det går snabbt i svängarna.
Brödet stelnar lite efter men är det för mjukt sätt in det igen en stund.
Kram kram, detta får bli fredagsmystipset:)