Söndag och helgen är puts väck, som vanligt gick det för fort men det har varit en helt fantastisk helg.
Lördagen spenderades i Romme Alpin, en helt underbar dag med strålande sol, +17 grader, snö och skidåkning. Det kan ju inte bli så mycket bättre, hela förmiddagen var det riktigt bra skidåkning, efter lunch blev det lite vattenskidor på vissa fläckar men lika bra ändå:) en sån dag, kul att avsluta skidsäsongen så:)
Idag vaknade jag tyngre än dunderklumpen, shit vad skidåkningen tog på krafterna men jag struntade i det, packade väskan och åkte iväg och simmade 40 minuter på Gustavssvik.
Väl hemma blev det lunch och efter det en springrunda på 5km i det underbara vädret.
Nu är det slappatid för min del och i morgon jobbilijobb, men nu när jag ändå slappar tänkte jag bjuda er på en hälsosam dessert, så gott!
Du behöver:
Färska jordgubbar
1/2 banan (fryst i skivor)
2 msk grekisk yoghurt
Gör så här:
Skär av botten och toppen på jordgubbarna, mixa banan och yoghurt till en slät glass.
Toppa jordgubbarna med glassen och servera genast för det smälter fortare än fort.