Godmorgon, tjohoo semestern har börjat och jag tänker njuta varje minut:)
Första semesterdagar börjar med mulet väder och 15 grader + att de är fullt med grävskopor och asfalltsborrar utanför huset, det grävs ner Fibernät för fullt. Men vad gör väl det när vi snart drar till varmare breddgrader, vattenmelon, hav, sol, värme, Grekland, tjohoo. Följ Victoriasprovkök på instagram (victorias_provkok) så får du följa med lite på resan, givetvis får du följa mig även här på bloggen.
Idag blev det lite extra lång frukost, precis som det ska vara på semestern, sen blir det en tur till affären, lite träning och sen ska det sista packas inför Grekland.
Här kommer en del av dagens frukost, kesoplättar med yoghurtgrädde och färska när. Mums!
Du behöver:
2 ägg
1 liten burk keso
1 msk fiberhusk
1 nypa vaniljpulver
1 nypa salt
Gör så här:
Mixa allt med en stavmixer. Låt stå och vila ca 10 min.
Stek plättarna i kokosolja eller smör.
Smeten blir rätt tjock, men platta ut dem i pannan så blir det bra. Stek några i taget, de kan vara lite svårt att vända dem men låt dem få en yta så är det lättare.
Yoghurtgrädde:
Vispgrädde (hårt vispad)
Naturell yoghurt
En nypa vaniljpulver
Gör så här:
Blanda ihop den vispade grädden med yoghurt, du bestämmer själv hur mycket du vill ha av allt prova med lite yoghurt i taget. Smaka av med vaniljpulver.
Toppa med färska bär.
Mums
Ha en fantastisk dag<3