Det är tur kan jag säga att det är kort jobbvecka den här veckan. Jag har visst ställt om dygnet totalt efter ledigheten och är riktigt trött speciellt på morgonen. Bänkad framför Sveriges mästerkock så härligt med alla duktiga människor och så kul att se hur glada de blir som går vidare. Ikväll blev det en enkel men ack så god middag med köttbullar. Till det gjorde jag en riktigt god Spetskålssallad med en grym vinägrett. Testa den här, jag lyckades äta upp 1/2 spetskål själv utan problem.
Spetskålssallad:
1/2 spetskålshuvud (strimlat)
2 1/2 msk olivolja
1 msk vit balsamvinäger (jag hade en med smak av champagne)
1 liten vitlöksklyfta (finriven)
1/2 tsk dijonsenap
1 tsk flytande honung
Salt
Svartpeppar
Gör så här:
Lägg den strimlade spetskålen i en bunke. Blanda ihop alla ingredienserna till vinägretten och ringla den över kålen. Rör om och servera med lite granatäppelkärnor.
Njut.
Kram kram <3
anettan
Jag är superduktig på att ställa om dygnet när jag är ledig så jag har glädjetårar (lite överdrivet) för att det är fredag i morgon. Kram Anette