Idag har jag spenderat dagen i Romme och det blev en hel del skidor i solen. Väl hemma blev det en smarrig pasta till middag, en så kallad pasta La gondola från en restaurang i Göteborg.
Testa den är grym.
Du behöver:
500 g entrecote (delad i små bitar)
1 röd paprika (i bitar)
1 grön paprika (i bitar)
Ca 10 champinjoner (delade i bitar)
Ca 3-4 dl vispgrädde
1-2 tsk dijonsenap
Salt
Peppar
Gör så här:
Bryn champinjonerna i en stor stekpanna eller wokpanna med lite smör.
Tillsätt köttet och stek en stund.
Tillsätt paprika och bryn lite till. Häll över grädden och smaka av med senap, salt och peppar. Red ev av med vetemjöl.
Servera med pasta.
Njut
Mike
Samma som jag brukar köra men slänger i lite tomatpuré och kikoman, säkert Mannerströms fel det där med soyan men jag tycker det blir gött!