Auberginepizza med basilika och fetaost…
Alltså det är ju så otroligt gott med auberginepizza med basilika och fetaost, jag bara älskar aubergine och det går att ha det till så mycket. Enkelt är det också och riktigt nyttigt så det är bara att sätta igång och använda mer aubergine i matlagningen. I går blev det en grym auberginepizza med basilika och fetaost och det var så gott så klockorna stannade… Jag skojar inte och mätt blir man på det också. Testa, jag gillar verkligen vegetarisk mat!
Auberginepizza med basilika och fetaost:
Aubergine
Tomatsås
Tomat
Färsk basilika
Fetaost
Riven ost
Gör så här:
Skiva auberginen i centimertertjocka skivor. Lägg dem på en skärbräda, salta lätt och låt dem ligga 10 minuter. Stek sedan skivorna i en stekpanna med olivolja, några minuter på varje sida tills de fått lite färg och mjuknat.
Lägg dem på en plåt med bakplptspapper och toppa med tomatsås, tunnskivad tomat, basilika, fetaost och en riven god ost. Sätt in i ugnen ca 10 minuter på 225 grader eller tills osten smält och fått lite färg.
Servera och njut av en fantastisk måltid.
Den här kombinationen visade sig bli helt toppen så testa min goda…
Auberginepizza med basilika och fetaost…
Du kommer inte att ångra dig, inte om du har samma smaklökar som mig i alla fall:)
Kram❤️