Grönsakspastasås med kikärtsbollar
Att äta vegetariskt är både gott och väldigt enkelt. Jag älskar vegetarisk mat och skulle gärna gå över till att äta det lite oftare. Idag blev det en grönsakspastasås som serverades med färsk spagetti samt kikärtsbollar som man enkelt blandar ihop med varmt vatten. Snabbare kan det nästan inte bli och riktigt gott.
Grönsakspastasås med kikärtsbollar
1 aubergine
1 zucchini
1 stor klyfta vitlök
1 färsk gul lök
Smör eller olja
Salt
Vitpeppar
Oregano
500g finkrossade körsbärstomater
1 paket kikärtsbollar
Pasta
Gör så här:
Dela zucchinin och auberginen i mindre bitar. Bryn dem i en stor stekpanna, salta och peppra. Tillsätt hackad färsk lök, skiva ner den gröna blasten också. Bryn en stund. Tillsätt hackad vitlök, och finkrossade körsbärstomater och låt puttra ihop en stund. Smaka av med salt, peppar och lite oregano.
Servera med pasta och kikärtsbollar.
Prova min Grönsakspastasås med kikärtsbollar, enkelt och gott!
Efter en heldags jobb är jag välförtjänt av lite vila, tänkte se ett avsnitt av Black Widows, har ni sett det?
Ha en toppenfin kväll, hoppas jag lyckas inspirera dig till att testa några av mina recept. kram kram ❤️