Mörk raw chokladkaka – en nyttigare choklad
Choklad är verkligen min last, jag älskar choklad och har svårt att vara utan det. Allt som innehåller choklad är ju bara såå gott, eller vad säger du? Men all choklad behöver ju faktiskt inte vara onyttig, det finns ju bra varianter och detta är en sån. Mörk raw chokladkaka – en nyttigare choklad, är gjord på enbart hälsosamma ingredienser såsom kakao, kokosolja och sötad med nyslungad honung. Den får en intensiv chokladsmak och tillsammans med toppingen som är en hemmagjord granola och lite flingsalt så är den svår att motstå. Enkel är den såklart också att göra så det är inte mycket att vänta på utan testa på direkten.
Mörk raw chokladkaka – en nyttigare choklad, 2 chokladkakor
Jag gjorde även fyllda små praliner av chokladen som även de blev ruggigt goda. Fyll isformar till hälften, låt stelna, lägg i en liten klick av fyllningen i mitten, det ska vara utrymme för choklad på sidorna och över. Till fyllningen mixade jag ihop 7 dadlar med ca 1 msk kokosolja samt 1 tsk kakao. Häll sedan över choklad igen och låt stelna i frysen.
Den är bara för god, det chokladiga, söta och salta, det passar så fint ihop.
Tror jag måste ta mig en bit innan det är dags för lite filmmys.
Kram på dig, ses i morgon med lite mer gott!
Hälsosamma chokladmuffins - Victorias provkök
[…] goda. Jag doppade mina chokladmuffins i min, även den underbart goda choklad, receptet hittar du HÄR. Sedan toppade jag med lite […]