Chèvredipp
Älskar du som jag chèvreost? Det är ju bara sååå gott tycker jag och varför inte servera det som dipp så kan man äta massor ju. När vi åkte hem från Malta så checkade vi in på loungen, tog det lugnt och åt lite gott. Där inne hade de Chèvredipp så jag var ju bara tvungen att göra en egen variant hemma. MUMS!
Chèvredipp
1 del ”skalad” chèvreost
1 1/2 del naturell philadelphiaost
Salt
Honung
Gurka
Selleri
Gör så här:
Blanda ihop chèvreost, bara den mjuka delen om du har ost med ”skal” med philadelphiaost. Jag tog lite mer philadelphiaost än chèvreost, måtten är inte så noga men se till att få en fin krämig dipp. Smaka av med lite salt och ringla över lite honung när du lagt upp dippen i små glas. Skär gurka och selleri i stavar och dippa, även paprika i olika färger och morötter är gott att dippa.
Den här gången köpte jag ost med ”Skal” men ofta köper jag den utan.
Testa nu min grymma Chèvredipp, du kommer inte att ångra dig:)
Kram Kram och njut nu av en fantastiskt god dipp, perfekt till kvällsmyset eller som en liten förrätt.