Himmelskt chokladpulver till varm choklad
200g mjölkchoklad
1/2 msk vaniljsocker
1/2 dl strösocker
1 dl kakao (60g)
Gör så här:
Dela chokladen i bitar, lägg alla ingredienserna i en mixer och mixa tills du får ett pulver av allt.
Värm mjölken och tillsätt chokladpulver. Jag gillar när det smakar mycket choklad så tillsätt chokladpulver efter smak men ta ca 3-4 msk av chokladblandningen till ca 2-3 dl varm mjölk. Toppa med marshmallows, vispad grädde och kakao. Nu är det bara att njuta. Lika enkelt som att blanda oboy men tusen gånger godare.
Slurp så galet gott, Himmelskt chokladpulver till varm choklad är helt magiskt! Perfekt ”gåbort present” också, eller hur?
Hepp, nu är det dags för mystajm, varit ute mycket idag i det här snöiga busvädret, så jag är verkligen värd en varm filt nu! Kanske skulle ta mig ner och göra en varm choklad också:)
Kram Kram
Jolin
Vilken choklad skulle du rekommendera? Vanlig Marabou eller den fazer chokladen du har med på bilderna? 🙂
Mvh
victoriasprovkök
Jag gillar båda men oftast blir det att jag köper marabou.