11 Comments

 1. Eva

  Graattis! Jag tycker också det är toppen med drop in bröllop. Så om jag ska gifta mig med min sambo blir det nåt liknande eller bara åka till prästen mitt i veckan och gifta sig snabbt och lätt. Själv skulle jag inte vilja ha nåt stort bröllop.
  Visste inte att du varit med i fröken Sverige:-))

  • victoriaadmin

   Tack, ja jag kan verkligen rekommendera det. Så smidigt och enkelt på alla sätt. Fest kan man ju ha efter om man önskar det? Ja det var länge sen jag var med i fröken Sverige (Närke tävlingen) men då var jag också så nervös?? kram

  • victoriaadmin

   Tack, ja det kan verkligen rekommenderas med drop in vigsel. Det finns lite varstans i Sverige på olika ställen vid olika datum. Sök drop in vigsel på internet. Det behövs en hindersprövning i alla fall. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.