Ett stort tack och gott nytt år


Idag är det sista dagen på år 2020 och för att sammanfatta mitt år så har det varit ett väldigt bra år om man såklart bortser från pandemin som härjat i hela världen. Vi hoppas nog alla att vi får ett stopp på den så snart som möjligt.

Idag vill jag skicka ett stort TACK till er alla som följer mig både på bloggen och på Instagram Victorias_provkok. Jag är så tacksam för er alla, att ni kikar in hos mig, skickar en kommentar, visar er uppskattning, tipsar om mig till era vänner och delger recept. Det betyder så otroligt mycket ska ni veta. För utan er skulle Victorias Provkök inte finnas eller i alla fall inte vara lika kul som det är idag.

Idag är vi uppe i mer än 1,7 miljoner besökare på bloggen och hela 67.700 följare på Instagram. WOW det är helt makalöst roligt. TACK! Ju fler ju roligare. Tack även till alla mina fina ”kollegor” inom influencervärlden för massor av inspiration.

Jag vill även passa på att tacka alla fina företag jag fått möjlighet att samarbeta med under året. Stort tack och jag ser fram mot fler roliga samarbeten mer er och andra företag kommande år.

Ett stort tack och gott nytt år

Nu vill jag önska er ett GOTT NYTT ÅR, hoppas du får njuta av dagen på bästa möjliga sätt. Själv ska jag sätta på mig skidorna och åka nåt varv i spåret.

Ett stort tack och gott nytt år

Ses nästa år med ännu mer GOTT, hoppas du vill hänga på och laga mat och baka med mig:)

STORA KRAMAR från mig till dig

One Comment

  1. Barbro

    Tack själv för din underbara blogg. Hoppas vi alla får ett roligare år 2021.GOTT NYYT ÅR till dig och din familj. Kramar
    Barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.