Fika-Lådan candymail.se

I samarbete med candymail.se

Fika-Lådan candymail.se

Fika-Lådan candymail.se

Som många av er redan vet så är det bland annat jag som står bakom Candymail.se och det är så himla roligt att få tipsa er som följer mig om den bästa presenttjänsten. Jag lovar att det är roligt att både ge och få ett candymail hem i brevlådan. Och nu till saken, som ni vet och hör på namnet så skickar vi på candymail godisfyllda presentlådor. Men nu finns en nyhet som jag tror ni kommer gilla lika mycket som mig. Nämligen Fika-Lådan… för ett tag sedan släppte vi After Work lådan som blivit succé och nu kommer alltså Fika-Lådan som vi verkligen hopps att ni ska uppskatta. Bjud någon du tycker om på en fika eller varför inte bjuda dina anställda på en fika lagom till det digitala förmiddags mötet.
Alla behöver vi lite extra uppmuntran ibland:)

Fika-Lådan candymail.se

Ditt candymail är en stilren vit presentlåda med cerise sidenband, inne i lådan ligger innehållet som du själv väljer på hemsidan, tillsammans med silkespapper och ett kort med personlig hälsning från dig.
Ditt candymail skickas till alla adresser i hela Sverige och även övriga delar av världen. Allt ingår i priset inom Sverige.

Fika-Lådan candymail.se

Förutom vår nyhet ”Fika-Lådan” med punchrullar, biskvier, chokladbollar och mazariner så finns flera goda choklad och godislådor eller varför inte vår After Work låda som passar till den digitala After worken, mötet eller till den som gillar det salta mer än det söta.

Så kika nu in på candymail.se och välj bland massa goda presenter. Det finns alltid något bra tillfälle att överraska någon.

Ha en fin dag massa kramar från mig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.