Sommar på landet

Sommar på landet

Sommar på landet

Många som följer mig bara här på bloggen kanske inte vet så mycket om mig utan mestadels ser mina bakverk och middagar. Jag tänkte därför försöka dela med mig lite mer om mig och mina dagar även här på bloggen. Ni som följer mig på Instagram får ta del av en hel del i Story men vill att alla ska få en liiiite mer personlig bild av mig också. Så tänkte bli lite bättre på det även här på bloggen. Hoppas ni ska gilla det:)

Sommar på landet

Igår blev vi bjudna på middag ute på landet av två vänner, Anna och Gabriel. Gabriel gör en fantastiskt god grillad lax så det är helt underbart att få komma dit på middag:) Stugan ligger en bit från Askersund och inte så långt från mina föräldrars stuga. Sååå härligt med landet, det är något speciellt med det. Och fint väder fick vi också.

Sommar på landet
Sommar på landet

Förutom denna goda middag med enrisrökt grillad lax så blev vi bjudna på en dessert som Anna hade gjort. Grunden kommer från min Citron cheesecake recept HÄR och den var så god. Toppad med lite rabarberkompott annars väldigt lik min.

Sommar på landet
Sommar på landet
Sommar på landet

SÅÅÅÅ god, tack Anna;)

Sommar på landet
Sommar på landet

En promenad på kvällskvisten för att se om vi såg några älgar, brukar visst vara en del där men vi såg bara två harar. Ingen älg i sikte.

Sommar på landet
Sommar på landet
Sommar på landet

Kossorna på grönbete vid stugan, såå fina och inte rädda alls. Förutom en riktigt god middag blev det lite träning på studsmattan för jösses vilken träning det var. Helt slut och idag är jag stel i hela kroppen, snacka otränad. Så har ni en studsmatta hemma eller kanske grannen har, testa att hoppa sisådär 30 minuter så får ni en ordentlig träning för hela kroppen. Kan rekommendera att hoppa innan middagen bara:)

Sommar på landet

Kram till er alla och hoppas ni ska gilla att få följa med mig lite på mina äventyr också förutom allt ätbart som givetvis kommer komma lika ofta:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.