Kan inte annat än säga att denna påsken varit fantastisk… Sånt väder vi haft och vi tillbringade ju dagarna vid havet som är sååå härligt;) jag kan sitta timmar vid havet och tycker det är lika härligt varje gång;)
Ikväll blev det lite grillat, första gången i år, då är det väl ändå sommar;)
Det blev en grilltallrik med:
Vitlöksmarinerade kotletter
Majskolvar
Potatissallad
Grillad potatis
Grillad aubergine med grön pesto
Philadelphiafyllda champinjoner
Champinjonspett
Gott gott!!!
Det som var nytt som jag aldrig tidigare testat var Philadelphiafyllda champinjoner och grillad aubergine med grön pesto…
Det blev helt ok, aubergine i sig smakar ju inte så mycket så peston förhöjer, jag använde pesto på burk denna gång. Pensla aubergineskivorna med olja och grilla, lägg sedan på pesto vid servering.
Philadelphiafyllda champinjoner görs enkelt genom att ta bort foten och fylla med ost och grilla… Kan tänka mig att det är gott med brie ost också;) philadelphiaosten tar du den smak du gillar på;)
Potatissallad:
Kokta, kalla skivade potatisar
2 dl crème fraîche
1/2 dl grädde
Ev lite majonnäs
3 msk finhackad rödlök
1burk kapris
Salt
Blanda allt utom potatisen den blandas i sist, ställ kallt tills servering….
Perfekt med potatissallad då man inte behöver pricka in att potatisen ska bli klar samtidigt som köttet;)
Det går även bra att ta kokt kall potatis och pensla med olja och lägga på grillen…
Så gott med grillat och säsongen har bara börjat!!!
Ha det fint
tina
Visst blir man lycklig av sommarväder, särskilt i april. 🙂 Jag gillar dina utsiktsbilder, jag får semesterlängtan!