Åh så skönt det har varit med helg, jag gillar att vara ledig, som säkert många andra också gör!!! Denna helg har mestadels bestått av att SLAPPA… Det var behövligt kan jag lova;) i morgon är det dags för jobb igen, sen drar vi snart till Skåne igen…
Idag blev det lite sommarsallad och till den serverades det grillad lax… Mumsigt…
Till salladen behövs:
800g färskpotatis (kokt, delad och kall)
1 dl Crème fraîche
1 msk citronsaft
1/2 burk kapris+ 1 msk spad
Salt
Svartpeppar
Rödlök (tunnsikvad)
Grön sparris
70 g ruccolasallad
Bryt bort den nedersta hårda delen på sparrisen och bryn i en stekpanna med olja några minuter, salta.
Blanda Crème fraîche, citronsaft, kapris, salt, svartpeppar, rödlök och ruccolasallad i en bunke.
Blanda i den kalla potatisen i Crème fraîche blandningen och blanda runt försiktigt.
Lägg upp allt i en djup tallrik eller skål, dekorera med sparris.
Servera sommarsalladen med grillad lax, kött eller varför inte lite kyckling, ja låt fantasin flöda;)
Ha en toppenkväll, nu är det lite film som gäller här hemma… Kram på er alla
Jenny
Hej hej!!
Så gott det ser ut 🙂
Och du kan absolut länka som " Jennys Matblogg" 🙂
Roligt att du gillade dem.
Fortsatt trevlig vecka