Baka baka baka ja det är vad jag gjort idag, i morgon är det ännu en ledig dag för mig och det ska bli riktigt skönt, tack mina bästaste kollegor som jobbar och sliter medan vissa andra latar sig:)
Nu ska jag snart slänga upp fötterna på huvudkudden och sova tills jag vaknar av mig själv, skulle kunna vänja mig vid det här lediga livet!
Här kommer kvällens goda middag!!
Till 2 omeletter behövs:
4 ägg
1/2 dl vispgrädde
Salt
Vitpeppar
Vispa ihop och stek i en stekpanna med en klick smör, stek på båda sidorna.
Köttfärsfyllning: ( jag gjorde en stor sats som räcker till 4 omeletter så halvera om ni vill)
600 g nötfärs
1 paket krossade tomater
1 gul lök (hackad)
2 vitlöksklyftor (pressade)
3 msk HP sås
1/2 dl chilisås
1 msk köttfond
Några droppar tabasco
Salt
Peppar
Bryn färsen i en stekpanna, tillsätt lök och vitlök och bryn en stund.
Tillsätt övriga ingredienser och låt puttra en stund.
Fyll omeletten med köttfärsen och smula över fetaost. Dekorera med persilja.
Smaklig måltid, det var RIKTIGT gott… Enkelt och man blir mätt som en plätt!
Ha nu en finfin kväll så ses vi i morgon, kramar från mig
Anonym
Vet inte hur man botar, men jag undviker det genom att vänta minst 1,5-2 timmar efter att jag ätit. Funkar på mig. / Emma D
Anonym
Hej hej
Ville bara tipsa dig om smörgås grill-mackor,bröd som passar bäst (enligt mig) mest krispigast är lång franska,eller franska baguetter och foccaccia(italiensk bröd. Om man önskar fullkorn rekommenderar Skogaholms Fiberrost./Hannah
victoriasprovkök
Tack Hannah:)