Godmorgon!
Det ser ut att bli en strålande fin dag här i Las Palmas och vi ska snart röra oss iväg och kika lite hur det ser ut här omkring.
Än så länge har vi bara sett hotellets väggar för vi var riktigt trötta igår när vi kom fram igår. Först hade vi ställt in oss på en tapas nere på gatan men vi ändrade oss snabbt till en medhavd kexchoklad, då här man seg när man byter bort spansk tapas.
I väntan på att F ska bli klar tänkte jag tipsa er lakritsälskare om dessa goda tryfflar… Mmm.
Och godis går ju att äta året runt, eller hur:)
Du behöver:
1 dl vispgrädde
200g mörk choklad (Hackad, jag använder Marabou)
10 turkiska peppar godisar (den hårda varianten, fint mortlade)
Riven choklad att rulla tryfflarna i
Gör så här:
Koka upp grädden i en kastrull, tag av från plattan och tillsätt den hackade chokladen.
Rör tills allt smält och blivit en fin slät smet.
Tillsätt turkisk peppar som är riktigt fint mortlade, de ska vara i pulverform.
Rör om ordentligt.
Låt blandningen kallna i kylen. Rulla till små runda kulor som du sedan rullar i riven choklad.
Förvaras i kylen.
Nu börjar F äntligen bli klar, vi ses lite senare.
Kram kram <3
Marie
Men mums, jag älskar ju lakrits =D
victoriasprovkök
Ja det är gott:)
Kram kram