35 Comments

  1. Smaker av sommaren. Ikväll skall jag göra kycklingspetten med jordnötsåsen du visade för någon dag sedan, ska blispännande att både laga o smaka. Kramisar Tina

  2. Milkshake som tillverkas hemma är väldigt gott! Jämfört med McDonalds, som har en läskig innehållsförteckning! Tanken slog mig precis, för jag fick McDonaldsreklam på facebook.

    Jordgubbsmilkshake:
    Socker, vatten, stärkelsesirap, jordgubbsjuice, rödbetsjuice, äppelextrakt, surhetsreglerande medel E330 (citronsyra), naturidentisk jordgubbsarom, mjölk, socker, vasslepulver, glukossirap, stabiliseringsmedel: E407 (karragenan), E412 (guarkärnmjöl), E410 (fruktkärnmjöl).

  3. Bra med lite kroppslig boost så här i sjukdomstider. Dottern och jag har legat nere för räkning båda två senaste veckan i olika influensor. Min satt i magen, håhåjaja! Inte kul alls och jag kan fortfarande inte äta så mycket.

    Klart att jag gillar dig också på Fejjan! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.