10 Comments

  1. Har testat ansiktsmask med choklad, gav bra resultat tycker jag. Ja, men det är vårkänslor och vårlikt ute fast man vet att det inte är dags för det, så man får bara känna på det lite, hehe

    kramar

  2. Musslor är ju ett självklart val hos mig, som älskar denna delikatess. Din smörgås låter väldigt god! Jag äter ganska ofta rökta musslor och röker även egna på sommaren. Supergott att linda bacon (jag tar kalkonbacon) runt cayennepepparkryddade rökta musslor, fäst med tandpetare och grilla dem snabbt. Ät som drinktilltugg – helt vanvettigt gott! Kram!

  3. Jag tycker det är roligt med mello oavsett om bidragen är bra eller inte. Det är mycket underhållande på många sätt 🙂 Ännu roligare är det nu när barnen vill vara med och kika.
    De rökta musslorna är de enda musslor vi köper på burk. Galet goda! Dina munsbitar måste jag testa. Låter som skulle passa våra smaker helt klart!

  4. Såklart måste man kolla på Melodifestivalen! Men jag håller med, inga höjdarbidrag första omgången. Men jag gillar hela grejen, festen liksom. Tycker också att Gina gör ett bra jobb, och Danny kommer nog han med. Det är ju trots allt första gången och det var ju inget "litet" program med han slog till med som debut! 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.