6 Comments

  1. En perfekt sommarlunch när man inte vill stå inne vid spisen och svettas, och banan och curry funkar ju alltid ihop. Tänk att det alltid är så hektiskt när det börjar dra ihop sig till semester och ledigt, man är ju helt slut ut i minsta cell när den sen väl kommer.
    Hoppas du får en skön ledighet när det är så dags 🙂

  2. Banan är så himla gott i mat – fast att äta den som den är gillar jag den inte alls. Konstigt! Jag har med mig just banan-salsa till lunch i dag som tillbehör till mina indiska köttbollar. Jag gör min på tjock yoghurt och det blir också supersmarrigt. Ja, semestern är lite långt bort nu. Jag längtar också! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.