Då var det söndag igen och helgen har haft en rasande fart nu igen. Igår var vi på kalas och firade F’s bror och idag blev det storstädning och sen var jag och simmade på Gustavssvik, så skönt. Nu är det lite slappa som gäller och i morgon jobb i vanlig ordning.
Ikväll fick jag för mig att göra lite kanelbulleskorpor, ofta ligger det bullar kvar i frysen som inte blir uppätna för jag bakar alltid nya bullar när vi får gäster 😉 så då är det perfekt att göra skorpor och det blir sjukt goda vill jag lova.
Du behöver:
Kanelbullar (gärna lite frusna då det är lätt att skära och det blir snygga skorpor)
Gör så här:
Skiva kanelbullarna i jämna skivor, bra om alla skivor är lika tjocka då de torkar lika fort.
Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i ugnen ca 18 minuter på 180 grader.
Skorporna ska bli hårda men se upp så de inte bränns.
Ha en fin kväll <3
Svetlana Driagina
Vilket bra sätt att ta vara på bullarna! 🙂 Låter jättegott med sådana skorpor!
Ha en fin dag!
Kram kram
//Lana